Cégünkről

Ma minden vállalkozásnak a leghatékonyabb reklámra van szüksége. Az emberek akármerre mennek, az utcán információk sokasága veszi őket körül. Önkénytelenül is szelektálnak, és ami nem egyedülálló, , nem feltűnő amellett elmennek, észrevétlenül elmennek.
Piackutatásunk során szembesültünk azzal, hogy az emberek 90%-a nem tudja visszamondani milyen reklámot látott útközben. Ha megnézzük, mennyi reklámtábla, reklám behatás vesz minket körül elképesztő mennyiségre leszünk figyelmesek hirtelen. Nem tudjuk egyiknek sem visszamondani a tartalmát. 

A mi reklám felületeink egyedülállóak a régióban. Mindenki, aki elhalad, mellette észreveszi és megvárja a reklám végét. Kutatásaink eredménye az volt, hogy az emberek döntő többsége érzékeli, és a későbbiekben fel tudja idézni a dinamikus média felületeken megjelenített reklámokat.

Így bizton állíthatjuk, hogy a leghatékonyabb reklámot tudjuk Önnek és cégének nyújtani, kínálatunkban megtalálható az egyszínű futófényektől azaz szöveges kijelzőktől kezdve a LED falakig  (a legkisebb mérettől az óriás méretig) minden. Teljesen egyedi LED falak legyártására is van lehetőség, mely lehetővé teszi a legmegfelelőbb helykihasználást és a leghatékonyabb reklámot.

Az általunk forgalmazott kijelzők legnagyobb előnye a kínai árukkal szemben,hogy alacsony fogyasztásúak, könnyűek (súlyuk a Kínából származó termékek töredéke) mindegyik 110 fokos szögből is látható, a fényerőssége erősebb a napnál, így napfényben is tökéletesen látható. Magyarországi, garancia. (Nem Kínai garancia..)
Az általunk forgalmazott termékekre garantáljuk, tökéletes minőséget, folyamatos anyagellátást, szervizelést, eladás utáni javításokat, és versenyképes árakat.